Заява про початок формування виборчого блоку "Наша Україна"

Понеділок, 16 липня 2001, 19:19
Дорогі співвітчизники!

Україна потребує широкого об'єднання демократичних патріотичних сил, здатного виправдати сподівання та довіру наших громадян.

У результаті інтенсивних консультацій і переговорів із широким колом однодумців, партнерів та союзників ми дійшли згоди щодо принципів і шляхів формування політичної сили, побудованої на ідеї консолідації. Сьогодні ми розпочинаємо формування виборчого блоку "Наша Україна".

Наше завдання – утворити реалістичне, відповідальне перед народом об'єднання, здатне змінити життя мільйонів українців на краще. Наша мета – побудувати державу, яка справді належить народові, виконує його волю, захищає його інтереси.

Я хочу, щоб кожен громадянин міг із гордістю сказати: так, це моя держава, це – моя Україна! Досягти цього можна тільки разом. Ми збудуємо країну, в якій знайдеться гідне місце кожній чесній людині.

Наші подальші дії:
- підписання спільної декларації об'єднання;
- проведення загальноукраїнського форуму, де буде обговорено і прийнято програму дій;
- формування єдиного виборчого списку блоку, який здобуде перемогу на парламентських виборах.

Політика об'єднання буде відкритою, моральною, відповідальною перед Богом та людьми. Вона гарантуватиме кожному справедливість і рівність перед законом, захист власності та праці. Така політика поверне людям національну гідність і довіру до влади.

Ми відстоюємо право на Україну для кожного громадянина. Це – право жити і бути щасливими на нашій і своїй землі.

Ми відкриті для співпраці з усіма партіями, громадськими організаціями, громадянами, котрі поділяють наші принципи і готові чесно та самовіддано працювати разом в ім'я нашої України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування