Міліція не бачить професійних мотивів у побитті волинського журналіста

Вівторок, 17 липня 2001, 11:42
Правоохоронці Волинської області відкидають версію про професійну діяльність як мотив побиття президента луцької медіа-корпорації "Аверс" Олега Величка.

Місцева міліція каже, що метою нападу було пограбування, і в цій версії вона впевнена "на 100 відсотків", заявив журналістам начальник луцької міської міліції Сергій Швачка.

Олег Величко зазнав важких тілесних пошкоджень біля власного будинку в Луцьку минулого четверга вночі. Очолювана Величком корпорація представляє комплекс комерційних структур. До її складу входять телекомпанія "Аверс", газети "Аверс-Прес", "Луцький ярмарок". Корпорація також надає послуги кабельного телебачення, фірма "Аверс-бровар", яка входить до її складу, випускає пиво. Величко володіє баром, магазином.

Міліціонери між іншим звертають увагу на те, що Величко хоча і є заслуженим журналістом України, однак власне журналістською діяльністю не займався, а в день замаху мав з собою значну суму грошей.

Луцькі місцеві журналісти, а також опозиційні політики не вірять в "грабіжницьку" версію і планують звернутися з протестом до місцевих правоохоронців.

Українська служба Бі-Бі-Сі

Читайте також:

Ще один замах на журналіста?


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування