Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київ - одне з найдорожчих міст у світі

Вівторок, 17 липня 2001, 12:24
У цьому році Київ вперше увійшов до списку найдорожчих міст світу. Згідно з щорічним дослідженням вартості життя компанією William M. Мercer в 2001 році Київ зайняв 21 позицію в переліку найдорожчих для життя міст світу. Минулого року Київ займав лише 47 місце за рівнем життя. Виявляється, що вартість життя у Києві можна порівняти з Чікаго, який випередив столицю України лише на одну позицію.

Найдорожче місто світу як і раніше - Токіо, на друге місце вперше вийшла Москва, на третьому стабільно ось вже другий рік - Гон-Конг. Санкт-Петербург цього року зайняв 7 позицію, обігнавши на одну позицію Нью-Йорк.

Дослідження проводилося в 144 містах світу, воно складається майже з 200 пунктів в кожному місті, включаючи ціну на житло, їжу, одяг, транспорт і розваги. Компанія, наприклад, приводить порівняльні дані вартості горнятка кави, квитків у кіно, ціни на гамбургер, вартості щоденної газети, проживання в готелі і плати за няню у Москві, Нью-Йорку, Токіо та Мехіко.

Ці дані використовуються для допомоги міжнародним компаніям для визначення компенсації виїзним працівникам. Дослідження показало, що в світі спостерігається поступове стирання різниці між життям в дорогих містах.

Сайт компанії William M. Mercer


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...