Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Євгена Марчука прийме Володимир Путін?

Вівторок, 17 липня 2001, 21:08
Українська делегація на чолі з секретарем Ради національної безпеки і оборони України Євгеном Марчуком розраховує на зустріч в середу з президентом РФ Володимиром Путіним. Це стало відомо РИА "Новини" з кіл, наближених до української делегації.

Переговори із своїм російським колегою Володимиром Рушайлом Євген Марчук проводив у Кремлі за зачиненими дверима. На момент одержання інформації зустріч тривала вже більше двох годин. Розмова сам на сам керівників двох Рад Безпеки затяглася настільки, що їх спілкування з пресою було відмінене.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Євген Марчук прибув у вівторок в Росію з 2-денним робочим візитом на запрошення Володимира Рушайла згідно Протоколу про співпрацю між апаратами Рад Безпеки двох країн.

Зі слів представника Рад Безпеки РФ, учасники російсько-українських переговорів обговорюють найширше коло питань щодо взаємодії Росії і України в забезпеченні регіональної і загальної безпеки. Зокрема, предметом обговорення стали питання координації зусиль країн СНД в сфері боротьби з міжнародним тероризмом, організованою злочинністю і незаконним обігом наркотиків. У програмі візиту Марчука також зустрічі з державним керівництвом Росії і відвідування Держдуми.

Газета СНГ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування