Над Куніциним з'являються хмари, хоч Кучма і заперечує факт недавньої розмови з Грачем

Середа, 18 липня 2001, 19:03
Президент Кучма заявляє, що не розмовляв останнім часом з головою Верховної Ради Криму Грачем про відставку прем'єра автономії Куніцина. При цьому він додав, що в ситуації, яка склалася після рішення парламенту Криму звільнити Куніцина, буде діяти відповідно до Конституції та інтересів кримчан.

"Президент не ухвалював ніяких рішень з цього приводу, не давав ніяких доручень", - сказав Кучма журналістам в Херсонській області. При цьому він зазначив, що проблема в Криму існує, і справа не в тому, чи давав він якісь доручення.

Кучма помітив, що парламент голосує за відставку Куніцина вже не вперше. "Не помічати цього не має права ані уряд, ані президент", - підкреслив він. Подібну риторику з вуст Кучми можна було почути перед відставкою Ющенка.

Коментуючи заяву Грача про те, що згода Банкової на відставку Куніцина є, Кучма сказав, що остання його розмова з Грачем відбулася півтора місяців тому. Розмова була "відвертою", підкреслив президент. Тоді, зі слів Кучми, він запитав Грача, який є представником Комуністичної партії України, коли КПУ буде працювати "на народ, а не відстоювати вузькопартійні інтереси".

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Кримського прем'єра Куніцина ще раз відправили у відставку. Той рішення не визнає


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування