Лукашенко використовує Кучму в своїх передвиборчих рекламних роликах

Четвер, 19 липня 2001, 11:54
По національному телебаченню Білорусії напередодні президентських виборів, що відбудуться 9 вересня, "постійно крутять фестивальний ролик, у якому чергуються усміхнений пан Лукашенко, Володимир Путін, який збігає по трапу літака, і Леонід Кучма, що розмовляє", пише російська газета "Коммерсантъ".

"Це має переконати глядача, що, мовляв, колеги з братерських слов'янських країн приїхали підтримати білоруського батьку" на 10-й фестиваль "Слов'янський базар" у Вітебську. "Завдяки їм [Путіну і Кучмі] білоруський лідер Олександр Лукашенко сподівається підняти свій рейтинг у переддень виборів", - повідомляє російське видання.

"Білоруський президент розраховує використати фестиваль з пропагандистською метою. Говорять, що Олександр Лукашенко навіть спеціально відтягнув початок "Слов'янського базару" – ближче до дати виборів. До того ж церемонія відкриття, у якій, звичайно ж, візьме участь пан Лукашенко, відбудеться 20 липня – у день семиріччя вступу на посаду нинішнього глави держави", - пише "Коммерсантъ".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...