Діденко міг покинути Україну за підробленими документами

Четвер, 19 липня 2001, 16:28
Українські прикордонники не виключають, що один з колишніх керівників Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Ігор Діденко, арештований у Німеччині, міг виїхати з країни з документами, оформленими на інше прізвище.

Керівник прес-служби Прикордонних військ Анатолій Самарченко повідомляє, що поки що не встановлено, яким чином Діденко виїхав з країни. "Однак, якщо в ході перевірки буде встановлений факт його легального виїзду за кордон, буде проведене службове розслідування", - сказав він.

Ігор Діденко, який знаходився на підписці про невиїзд у зв'язку із порушенням відносно нього Генеральною прокуратурою України карної справи за фактом розкрадання коштів, що були виділені німецьким бюджетом колишнім українським остарбайтерам, 14 липня був арештований у Німеччині.

Основою для арешту послужило рішення дільничного суду міста Ганновер за карною справою відносно народного депутата Віктора Жердицького, який також звинувачується у розкраданні цих грошових коштів на суму 86 млн. німецьких марок.

Інтерфакс-Україна

Читайте також

Затримано Діденка, праву руку Бакая


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування