Блок "Наша Україна" має бути сформований у вересні

П'ятниця, 20 липня 2001, 15:44
Політрада Народного Руху України ухвалила рішення про продовження переговорів і консультації з політичними силами щодо формування блоку "Наша Україна", "які є для НРУ спорідненими ідеологічно та за політичною орієнтацією".

Політрада також визнала за необхідне інтенсифікувати переговорні процеси з метою завершення формування виборчого блоку орієнтовно у вересні 2001 року.

"Народний Рух України вітає заяву та звернення Віктора Ющенка від 16 липня цього року, які проголошують початок давно очікуваного формування виборчого блоку правоцентристських партій. Рух розглядає це як втілення ідей і прагнень В'ячеслава Чорновола, над здійсненням яких Рух наполегливо працював останніми роками", говориться у заяві Руху з приводу формування "Нашої України".

"Рух поділяє основні цілі, проголошені у заяві та зверненні,  вийти на вибори 2002 року широким об’єднанням відповідальних перед народом політичних партій, мета яких  - перемогти на виборах, щоби побудувати державу Українського народу, проводити відкриту, моральну і відповідальну політику, провести ефективні реформи в ім’я добробуту всіх людей в Україні, словом, щоби реалізувати українську мрію на Українській землі.

Основу блоку складають Народний Рух України разом з партнерами  Українським Народним Рухом, партією "Реформи і порядок", Конгресом українських націоналістів. Ми вітаємо у цьому блоці всі партії й усіх політиків, які поділяють цілі, проголошені у зверненні та заяві Віктора Ющенка, хто готовий працювати в ім’я майбутнього України та Українського народу.

Вперше за роки незалежності України єдність правоцентристських політичних сил стає реальністю. Це дає надію на перемогу української ідеї, української справи на виборах 2002 року".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...