Удовенко поїде до санаторію, а Костенко підніметься на восьмитисячник

П'ятниця, 20 липня 2001, 17:41
Лідери політичних партій, попри півторамісячну відпустку, на відпочинок виділять декілька тижнів.

Лідер КПУ Петро Симоненко вже відпочиває в Криму, де збирається пробути два-три тижні. 9 серпня він обіцяє повернутися до Києва, щоб "готуватися до осені – до політичних подій в країні".

Голова Партії зелених Віталій Кононов поки що не виїхав з Києва "в зв'язку з необхідністю інтенсивної партійної роботи". Кононов ще не визначився з місцем відпочинку. Він сподівається, "якщо вдасться викроїти час", поїхати кудись відпочити після 15 серпня.

Лідер НРУ Генадій Удовенко, який вже тиждень у відпустці, теж продовжує займатися партійною роботою, а також роботою в комітеті з питань прав людини. В неділю, як повідомив Удовенко, він збирається виїхати в один із санаторіїв Львівської області. Повернеться депутат до Києва орієнтовно 15 серпня в зв'язку з проведенням Всесвітнього форуму українців і урочистостями з нагоди 10-ої річниці незалежності.

Голова Українського народного Руху Юрій Костенко, який є майстром спорту з альпінізму, збирається провести свою відпустку у китайській частині Тань-Шань. Там він планує здійснити сходження на вершину Мустагата (висота 7695 м) в складі міжнародної команди альпіністів. Минулого року Костенко, який щорічно намагається ходити в міжнародні експедиції, був у Киргизії, перед тим – в Альпах і в Норвегії. У його активі - два семитисячники: Хан-Тенгрі (6995 м) і пік Леніна (7134 м). Ім'ям Костенка названий маршрут вищої категорії складності на гору Ак-Су, пройдений командою під його керівництвом у 1988 році.

Народний депутат Іван Білас (УНР), який є президентом Асоціації повітряних видів спорту України, збирається провести свою відпустку "в небі над аеродромом "Чайка". У квітні 2000 року Білас разом з депутатом Верховної Ради Георгієм Манчуленком під час першої Національної експедиції "Україна - Північний полюс - 2000" здійснив парашутний стрибок на "географічний нуль" (Північний полюс).

За матеріалами Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування