Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма назавжди запам'ятав касетний скандал

Понеділок, 23 липня 2001, 11:14
Президентові Кучмі з усіх подій минулого політичного сезону запам'ятався більше за все касетний скандал.

Думку президента в неділю ввечері передали в програмі "Свобода слова" на каналі ICTV.

"Я повинен бути чесним - не міг не запам'ятатися касетний скандал. Я людина, і звичайно ж, для мене і для моєї сім'ї це занадто велика в лапках подія", - сказав президент.

"Але я думаю, українці повинні пройти цей шлях. Вони повинні зрозуміти, що не любити свою країну, так, як ми продемонстрували цим кроком - не можна. Нехай подивляться, як світ на це дивиться", - говорить президент.

Він прогнозує подальші прикрощі на шляху демократизації українського суспільства. "Так, будуть проблеми, і вони повинні бути. При переході від одного стану до іншого, і відразу сказати, що ми сьогодні в демократичному суспільстві - так не буває", - переконаний гарант.

Він тут же перейшов до теми виборів і висловив надію, що український народ "вибере ті сили, в тому числі на парламентських виборах, які створять перешкоду на шляху такому негативу, який не зрозумілий ні для мене, ні для всіх нас".

На думку Кучми, української суспільство змінюється з кожним роком, і тому "люди - не політичні партії, які сьогодні на Олімпі роблять спроби сказати, що вони головні в цьому - а прості люди скажуть: "Хватіт!".


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування