Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Діденка був з собою звичайний закордонний паспорт. Зараз він готується до зустрічі з консулом

Понеділок, 23 липня 2001, 15:36
На цьому тижні планується зустріч представника консульства України у Федеративній Республіці Німеччина з колишнім виконуючим обов’язки голови правління НАК "Нафтогаз України" Ігорем Діденком. Як повідомив УП заступник керівника прес-служби МЗС Сергій Бороденков, консульство України в Німеччині досягнуло попередньої домовленості з прокуратурою Ганновера про зустріч з Діденком. Про конкретну дату зустрічі буде відомо після отримання рішення окружного суду.

За словами Бороденкова, під час зустрічі будуть вислухані зауваження, пропозиції та прохання ув’язненого.

Також у прес-службі повідомили, що українське посольство в Німеччині отримало копію закордонного паспорта, який мав Діденко при затриманні – це загальногромадянський закордонний паспорт.

На запитання, чи відправлено вже до правоохоронних органів Ганновера запит про видачу Діденка Україні, Бороденков відповів, що це питання не в його компетенції. Але наскільки йому відомо, поки що такого документу відправлено не було.

Діденка було заарештовано 14 липня у Франкфурті-на-Майні на підставі рішення окружного суду міста Ганновер від 24 квітня цього року.

Читайте також:

Затримано Діденка, праву руку Бакая
Ще минулої суботи "за класичною схемою а-ля Лазаренко" в аеропорту німецького Франкфурту було затримано Ігоря Діденка. Людину, яка після "добровільної" відставки Бакая навесні 2000 в ранзі "виконуючого обов'язки" була другим за історію керівником монопольного НАК "Нафтогаз України".



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...