Мельниченко запрошує Кучму пройти детектор брехні

Вівторок, 24 липня 2001, 16:30
Микола Мельниченко запропонував Кучмі разом з ним пройти в США детектор брехні. Новину з чергової поїздки до Штатів привіз головний зв'язковий української преси з майором депутат Григорій Омельченко.

З такою ідеєю Мельниченко вже звернувся до українського "гаранта" при посередництві… російськомовної американської газети, назву якої Омельченко пообіцяв назвати, щоправда, не зараз, а пізніше. І якщо Кучма погодиться з пропозицією майора, то той надасть записи, на яких "гарант" дає вказівки своєму найближчому оточенню, які суми грошей на які рахунки перераховувати, сказав Омельченко.

Зі слів депутата, з українським біженцем він зустрічався "неодноразово", в тому числі і "нещодавно", під час поїздки до США минулого тижня разом з іншим депутатом-опозиціонером Олександром Жиром. Омельченко в інтерв'ю УП категорично відмовився обговорювати будь-які теми, пов'язані з майором. Єдине, що він сказав, що "здоров'я і настрій у нього [Мельниченка] нормальні". "Мрія – повернутися якнайшвидше додому".

Омельченко дав зрозуміти, що з пропозицією до Кучми пройти детектор брехні Мельниченко може звернутися і через українські мас-медіа. "Всьому свій час. Як говорить президент – стежте за пресою", - зазначив депутат.

Омельченко також не виключає, що у вересні Кучмі "буде вручена повістка у справі Павла Лазаренка". За його даними, "гарант" збирається виступити у вересні в США на черговому засіданні ООН. Саме там, на думку Омельченко, Кучму і запросять до суду.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування