Пінчук отримав свого прем'єра
А Кучма – радника

Середа, 25 липня 2001, 11:21
Народний депутат, член фракції "Трудова Україна" Валерій Горбатов в середу був обраний головою Ради міністрів Криму. За це рішення проголосували 92 депутати при одному проти з 93, що брали участь у голосуванні.

Після фіналу історичного протистояння Куніцин-Грач спікер кримського парламенту, що переміг у двобої, подякував за роботу попередньому складу уряду. Він висловив надію, що новий прем'єр Горбатов буде працювати на благо автономії. Для затвердження нового глави уряду Автономної республіки була скликана позачергова сесія Верховної Ради Криму.

У середу також стала відома доля і екс-прем'єра Криму Сергія Куніцина. Він став радником Кучми.

Читайте також:

Новим прем'єром Криму буде Горбатов. Деякі подробиці з життя претендента
Валерій Горбатов відомий тим, що був призначений Кучмою першим представником в Криму після відомого "мєшковського періоду". До обрання в український парламент Горбатов очолював кримський Фонд Держмайна. У Криму його називають "людиною Франчука". Сам Куніцин ситуацію не драматизує.

Рятуйся, хто може – в Криму новий прем'єр
Питання перше: на що розраховував президент, який спочатку відібрав у Криму "Чорноморнафтогаз", а тепер реанімує старі кримінально-політичні порядки на півострові? Питання друге: яким чином Леонід Грач – відомий борець з кримінальною революцією, має намір відмивати перед виборами свою, тепер вже сформовану, репутацію дружбана братків? Питання головне: як жити далі в Криму, зокрема, і в цій країні, взагалі?



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування