Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Укртелеком хочуть продати Росії - Шевчук

Середа, 25 липня 2001, 17:51
Колишній голова Держкомітету зв'язку і інформатизації України Олег Шевчук допускає, що його відставка була викликана "бажанням окремих сил в країні змінити напрямок приватизації в галузі".

Ці політичні сили, пише Шевчук у спеціальній заяві, хочуть "залучити нестратегічного інвестора, якого не влаштовують конкурентні умови продажу, нарівні з відомими західними телекомунікаційними брендами. Очевидно, такий інвестор знаходиться в Росії. Останні події на політичній арені, в галузі, ілюструють мої висновки".

Шевчук також зазначає, що за весь час перебування на посаді голови комітету "до роботи нашої команди не було жодної претензії. Тому для мене було дивно почути обвинувачення і претензії щодо моєї діяльності. Я можу це розцінити лише як неготовність до нових методів управління, згортання або ж припинення процесу приватизації, застосування політики закручування гайок в галузі. Тобто, використання виключно адміністративних методів управління і ігнорування цивілізованих регуляторних механізмів".

Минулого тижня після засідання РНБО президент звільнив Шевчука з посади глави Держкомзв'язку "за серйозні недоліки в роботі". Новим керівником комітету призначено Станіслава Довгого, який до цього працював головою правління ОАО "Укртелеком".

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування