ТИМОШЕНКО РОЗПОВІДАЄ ПРО ПЛАН АДМІНІСТРАЦІЇ КУЧМИ ЩОДО БЛОКУ ЮЩЕНКА

Середа, 25 липня 2001, 19:23
Лідер партії "Батьківщина" і виборчого блоку "Форум національного порятунку" побоюється, що блок Ющенка позиціюватиметься на виборах-2002 як "пропрезидентська політична сила".

"Наскільки мені відомо, в адміністрації президента щодо Ющенка розроблена дуже чітка технологія. Коли не вдалося з ходу зруйнувати той рейтинг довіри, який є у населення до колишнього прем'єр-міністра, влада вирішила використати Ющенка, поставивши його на чолі партійного списку, який буде складений президентською адміністрацією. Сьогодні, схоже, так і складається. На участь в "списку Ющенка" претендує створена керівником президентської адміністрації Володимиром Литвином партія "Солідарність", яку офіційно очолює Петро Порошенко. Другий учасник можливого блоку - державні "ручні" профспілки. До складу цього блоку може увійти також партія "Реформи і порядок" Віктора Пинзеника. Далі - Рух Геннадія Удовенка і Рух Юрія Костенка", - заявила Тимошенко в інтерв'ю "Независимой газете", яке вийде з друку в четвер.

Тимошенко також додала, що, "за деяким відомостями", до блоку Ющенка може увійти "Демократичний союз" Волкова. "Але мені здається, що навіть в тому випадку, якщо список Віктора Андрійовича буде формуватися в адміністрації президента, таку екзотику йому не підкинуть".

При цьому лідер "Батьківщини" зазначила, що поки "рано давати оцінки". "Передвиборні блоки тільки почали формуватися. У кожного ще є час переосмислити ситуацію, ухвалити чесне і мужнє рішення і перейти на бік тих сил, які будуть боротися не за благополуччя президента, а за майбутнє країни. Якщо Віктор Андрійович не зможе піти таким шляхом внаслідок якихось обставин, то Україна, можливо, втратить шанс стати нормальною державою".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування