Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тіло, знайдене у Таращі, поки що ховати не будуть

Четвер, 26 липня 2001, 14:38
В МОЗ України прийняте рішення не ховати "таращанське тіло" до остаточної згоди матері зниклого журналіста Георгія Гонгадзе. Про це повідомила омбудсмен Ніна Карпачова, яка, у відповідь на свої критичні зауваження щодо негуманної позиції Генпрокуратури і МОЗ стосовно матері Гонгадзе, отримала лист від заступника мініста охорони здоров'я А.Картиша.

В листі заступника міністра йдеться про те, що рішення не ховати самостійно "таращанське тіло", ідентифіковане раніше як тіло вбитого журналіста, пов'язане також з вимогою Лесі Гонгадзе провести ще одну незалежну експертизу із залученням провідного французького спеціаліста в галузі судмедекспертизи. Пан Картиш висловив готовність надати (у разі згоди на це ГПУ) фахівців Головного бюро СМЕ МОЗ України для співпраці з французьким експертом, приїзду якого в Україну сприяє генеральний секретар Репортерів без кордонів Робер Менар.

З 15 листопада 2000 року так зване "таращанське тіло" перебуває в холодильній камері моргу Київського бюро судмедекспертизи.

ІМІ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування