Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бродський із задоволенням зустрінеться з Мітюковим у суді

Четвер, 26 липня 2001, 17:02
Партія "Яблуко" вітає намір міністра фінансів Ігоря Мітюкова "звернутися до суду і розібратися, чи розкрадав Мітюков державні гроші, чи зашкодила його злочинна недбалість скарбниці і народу і т.ін". Про це ідеться у заяві партії, оприлюдненій у четвер.

На думку "Яблука", перед судом пану Мітюкову "доведеться відповісти на кілька неприємних для нього запитань". "Чи не його клопотання перед віце-прем'єром Пинзеником про направлення грошей остарбайтерів у "Градобанк" стало першим кроком у цинічному розкраданні грошей жертв нацизму? Чи не розраховувалися за ці украдені гроші вчителі й лікарі, оскільки виплати остарбайтерам проводилися за рахунок бюджету, а не за рахунок Жердицкого і його "спільників" типу Діденка, що жирували на украдені гроші в'язнів концтаборів? Чи не вважає міністр фінансів Мітюков, що отримані ним через піраміду ОВДП кредити для підтримки нахабно обікраденого бюджету бралися під надзвичайно високі відсотки? Як пан Мітюков розцінює висновки Рахункової палати, що оцінила збитки від неефективного управління державним боргом з боку Міністерства фінансів у 613 млн. доларів? Чи не вважає Мітюков, що наданий їм, як заступником голови банку "Україна", "безповоротний" і невідомо куди зниклий кредит у 12,7 мільйона доларів став однієї з причин банкрутства банку?"

Крім вітання ідеї Мітюкова звернутися до суду "Яблуко" закликає міністра фінансів "вчинити цивілізовано і по-європейськи: самому подати прохання про відставку".

Сайт партії "Яблуко"


Читайте також:

Мітюков – злодій. Бродський – зрадник
Хвороба "Яблука" під назвою "Мітюков" з "дитячої" форми – банальної гри в розсилку прес-релізів і створення інформаційних приводів – перетворюється в "підліткову": вуличну акцію, тобто в створення того ж інформаційного приводу, але більш солідного і високозатратного.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування