Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах направив Кучмі кандидатуру на посаду державного секретаря

Понеділок, 30 липня 2001, 14:03
Прем'єр-міністр України Анатолій Кінах направив президенту Кучмі кандидатуру голови Житомирської обласної держадміністрації Володимира Лушкина для розгляду його як претендента на посаду державного секретаря Міністерства палива і енергетики.

Характеризуючи можливого кандидата, Кинах назвав його фахівцем в енергетичній галузі, який має "величезний досвід роботи в такій складній області як Житомирська. У його діях дуже велика не тільки професійна, але і державницька складова", - додав прем'єр.

У зв'язку з цим він виcловив упевненість, що це призначення "укріпить кадри" в стратегічному міністерстві". "Мінтопенерго повинно формувати надто необхідний прозорий ринок і прозору ринкову конкуренцію в ТЕКу, як основу для підвищення ефективності його роботи загалом ", - відзначив прем'єр.

Кінах повідомив, що кандидатури на пости держсекретарів Міноборони і МВС поки не подавалися на розгляд президентом. "Пошук цих кандидатур продовжується, - сказав прем'єр, додавши, що ці міністерства є дуже відповідальними відомствами в структурі органів виконавчої влади".

На цей час призначені держсекретарі 13 з 16 міністерств, а також державний секретар Кабінету міністрів Володимир Яцуба.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...