Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Німецькі експерти застерігають український уряд від надання привілеїв окремим політичним групам напередодні виборів

Вівторок, 31 липня 2001, 13:26
У ході парламентської виборчої кампанії для уряду України дуже важливо не допустити надання в тій або іншій сфері української економіки яких-небудь привілеїв окремим фінансово-політичним групам.

Таку думку перед початком зустрічі з прем'єр-міністром України Анатолієм Кінахом висловив голова Німецької консультативної групи Лутц Хоффманн.

Під час виборчої кампанії з'являтимуться групи і об'єднання на базі певних інтересів, які намагатимуться отримати певні привілеї в тій або іншій сфері української економіки, наприклад, в сільському господарстві або банківському секторі, вважає експерт.

Хоффманн також зазначив, що під час виборчої кампанії неприпустима зневага до тієї чи іншої сфери економіки. Зараз українському уряду необхідно закріпити позитивний процес розвитку економіки і продовжувати йти курсом реформ, що, з його слів, буде "непросто" з урахуванням майбутніх парламентських виборів.

Хоффманн також зазначив, що для його групи консультантів "дуже приємно", що Україна продовжує позитивне економічне зростання темпами, які не очікувалися рік тому. І це - незважаючи на тенденцію ослаблення загальносвітової економіки, зокрема, деякого падіння економіки в США.

Інтерфакс-Україна


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування