Чорновіл балотуватиметься по мажоритарному округу

П'ятниця, 10 серпня 2001, 12:34
Народний депутат Тарас Чорновіл висловив твердий намір йти на вибори по мажоритарному округу у Львові. "Тут є мої виборці. Я не можу їх покинути", - проаргументував своє рішення Чорновіл.

Крім цього, однією з причин його від'єднання від партійних списків стало формування списків ПРП у вересні, а не в травні, коли, за словами Чорновола, можна було б їх концептуально скласти. "А у вересні це вже буде штовханина ліктями, а мені це не прийнятне", - заявив Чорновіл.

"Мій вчинок - це не акція протесту і не є свідченням розходження у поглядах з колегами по блоку", - говорить депутат, підкресливши, що продовжує залишатись у блоці Ющенка.

Балотуватиметься Чорновіл в тому ж Львівському окрузі, що і минулого разу. Наразі він поки що не уявляє своїх конкурентів. Хоча впевнений, що на цей раз йому буде легше пройти, оскільки не буде так тісно, як на довиборах, "коли всі кинулись на єдиний у Львові округ". Проте "на цей раз мені не дадуть спуску СДПУ(О), які минулого разу ще не були готові до участі у виборах по Львову", - говорить Чорновіл.

Коментуючи останню заяву НРУ про об'єднання трьох Рухів, Чорновіл, який дізнався про цю новину безпосередньо від кореспондента УП, висловив думку, що таким чином перемогла ідея Адміністрації президента. Чорновіл розглядає варіант, що тепер Рух може стати повністю пропрезидентською структурою.

А в появі у блоці "Наша Україна" лідера "НРУ за єдність" Богдана Бойка Чорновіл бачить небезпеку розвалення блоку. Тому Чорновіл висловлює надію, що Ющенку вистачить сил і свідомості, щоб розібратись у цій ситуації.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування