Кучму не задовольняє робота слідчих у справі Александрова

Понеділок, 13 серпня 2001, 15:38
Президент Кучма визнав незадовільними результати роботи органів прокуратури, Міністерства внутрішніх справ і Служб безпеки України по розслідуванню причин і обставин загибелі директора телерадіокомпанії "ТОР" Ігоря Александрова.

Президент доручив генеральному прокурору Михайлу Потебеньку, міністру внутрішніх справ Юрію Смирнову і голові Служби безпеки Володимиру Радченку детально проаналізувати ефективність роботи слідчо-оперативної групи, яка займається розслідуванням карної справи, відкритої у зв'язку із загибеллю журналіста, а також вжити невідкладних заходів з активізації діяльності цієї групи, повідомляє прес-служба Кучми.

Він вважає за необхідне поставити на чолі цієї групи одного з керівників Генпрокуратури.

Кучма зобов'язав керівників правоохоронних органів провести спільну прес-конференцію протягом найближчого тижня для викладу інформації про хід розслідування. Це необхідне для "забезпечення максимальної прозорості по цій справі"

Ігор Александров помер 7 липня у лікарні Слав'янська (Донецька область) від нанесених невідомими побоїв у службовому приміщенні телекомпанії. 15 серпня виповнюється 40 днів від дня його загибелі.

Офіційний сайт президента Кучми

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування