Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розв'язка по віце-президенту банку "Слов'янський" відкладається

Вівторок, 14 серпня 2001, 11:54
16 серпня Шевченковський місцевий суд Києва збирається викликати на судове засідання колишнього віце-президента банку "Слов'янський" Бориса Фельдмана, який подав скаргу щодо свого незаконного утримання під вартою. Таке рішення суд прийняв у вівторок в ході засідання по цій справі.

Таким чином, задоволена заява екс-віце-президента банку "Слов'янський", яку виголосив на цьому засіданні його адвокат Андрій Федур.

Зокрема в заяві указано, що тільки Фельдман є "стороною в судовому процесі", а його адвокати забезпечують правову допомогу.

Віце-президента банку "Слов'янський" Фельдмана було заарештовано в березні минулого року в ході розслідування кримінальної справи, порушеної Головним управлінням податкової міліції Державної податкової адміністрації України за фактом зловживання службовим становищем. Керівникам КАБ "Слов'янський" пред'явлені офіційні обвинувачення в розкраданні колективного майна в особливо великих розмірах і зловживанні службовим становищем, що спричинило збиток банку.

У цей час під арештом в слідчому ізоляторі продовжують знаходитися віце-президент КАБ "Слов'янський" Фельдман, головний бухгалтер Юрій Вінницький і начальник фінансового управління Олександр Заславський. Голова правління банку Олена Якименко і начальник управління пасивних операцій банку Ніна Васильовська звільнені з-під арешту 16 листопада під підписку про невиїзд.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Один з керівників банку "Слов'янський" може вийти на свободу


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування