Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лазаренко з'явиться у суді тільки у вересні. І це буде досудове слухання

Середа, 15 серпня 2001, 11:47
Судове засідання над екс-прем'єром України Павлом Лазаренком, що перебуває під арештом у США, перенесене на вересень, повідомляє джерело в колегії адвокатів Сан-Франциско, яке побажало залишитися неназваним. Причина переносу не повідомляється.

За даними джерела, засідання суду у справі Лазаренка відбудеться в Сан-Франциско 7 вересня. У той же час іншу дату судового засідання – 26 вересня – назвала київський адвокат Лазаренка Марина Долгопола з посиланням на американських захисників українського екс-прем'єра.

Вона наголосила в інтерв'ю УП, що у цей день відбудеться засідання суду у рамках досудових слухань у справі Лазаренка. Дата початку власне судового процесу над українським екс-прем'єром все ще залишається невідомою.

Зі слів Долгополої, на судовому засіданні, запланованому на 15 серпня, адвокати Лазаренка могли назвати прізвища п'яти українців, яких вони хотіли б залучити до процесу в якості свідків.

Американське правосуддя інкримінує українському екс-прем'єру цілий ряд злочинів. У їх числі - змова з метою відмивання грошей, незаконне привласнення власності і шахрайство при здійсненні операцій з переказу грошей.

Висунені Федеральним великим жюрі звинувачення засновуються на результатах трирічного розслідування, проведеного ФБР і Службою внутрішніх прибутків США.

УП, РІА "Новости", УНІАН

Читайте також:

Справу Лазаренка у США ледь не закрили
П'ятьох високопоставлених посадовців з України хочуть залучити американські адвокати Павла Лазаренка у якості свідків у справі екс-прем'єра в США. Як обіцяють захисники українсько-каліфорнійського в'язня, "протягом двох-трьох місяців справа Лазаренка набуде іншого статусу".

Лазаренка вкотре не випустили з тюрми. Нові аспекти в звинуваченні Лазаренка
У офіційному звинуваченні проти Лазаренко - 53 пункти, згідно з якими колишній прем'єр переказав з України до США понад 100 млн. доларів і ще на 21 млн. доларів - майна. Цифра 320 мільйонів в справі не фігурує.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування