Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналісти продовжують акції підтримки

Четвер, 16 серпня 2001, 13:50
Громадська організація "Хартія-4" проводить чергову акцію щодо захисту професійної діяльності регіональних журналістів України, повідомляють в оргкомітеті організації.

Цього разу 20-21 серпня представники організації, серед яких - відомі журналісти Микола Вересень та Олександр Кривенко, відвідають Черкаси.

"Хартія –4" збирається вивчити стан із свободою слова та ЗМІ в регіоні, привернути увагу широкої громадськості до проблем регіональних ЗМІ та необхідності дотримання ними професійних стандартів, відпрацювати механізми взаємодопомоги та захисту журналістів.

До програми акції входять зустрічі із журналістами, представниками влади міста та області, правоохоронцями. 21 серпня разом із представниками Офісу координатора проектів від ОБСЄ в Україні буде проведено семінар-круглий стіл "Стан свободи слова та захищеність журналістів на Черкащині".

Заходи у Черкасах є продовженням діяльності "Хартії-4" з підтримки регіональних журналістів. Цього року було проведено дві аналогічні поїздки до Луганська. На осінь заплановано заходи у Криму, Кіровограді, Харкові.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...