Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Найкраще, що Україна здобула за 10 років - Кучма і Путін

Четвер, 16 серпня 2001, 20:30
Перше місце на Всеукраїнському фотоконкурсі "Україна: 10 років незалежності" посів відомий фотограф Валерій Соловйов (Київ) за знімок президентів України і РФ Леоніда Кучми і Володимира Путіна.

Підсумки конкурсу були оприлюднені у Києві в четвер.

Друге місце поділили Володимир Очеретний (селище Тиврів Вінницької області) за серію знімків "Мальовнича Україна" і фотокореспондент агентства "Укрінформ" Володимир Репік за гостру соціальну серію знімків "Сідней-2000. Зарисовка з Параолімпійських ігр".

Третє місце поділив фотокореспондент "Укрінформу" Олександр Гордієвич - за серію мальовничих пейзажів Карпат і фото наслідків паводку у Закарпатті, Володимир Ковтун (Лубни) - за барвистий знімок дівчинки з гарбузом "А я - з України" і фотокореспондента "Укрінформу" Олексія Шибанова - за знімки "Син Богунського полку" і "Іван Марчук".

Приз глядацьких симпатій завоював фотознімок Олександра Бобровського "Депутатські бої державного значення".

Почесні грамоти отримали 20 учасників конкурсу.

На фотоконкурс надійшло близько 500 кольорових і чорно-білих знімків від 44 авторів з більшості регіонів України. Фотоконкурс організувало інформаційне агентство "Укрінформ" в рамках святкування 10-річчя незалежності України.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування