Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Профспілка гірників Волинця звинувачує Тулуба у тиску і залякуванні

П'ятниця, 17 серпня 2001, 12:10
Лідери Конфедерації вільних профспілок звинувачують заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони Сергія Тулуба в розгортанні антипрофспілкової кампанії, повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

За його словами, лідерам профспілок погрожували представники влади та правоохоронних органів. Крім того, Михайло Волинець повідомив про занепокоєння лідерів профспілок фактами стеження за ними з боку кримінальних структур.

Звернення до правоохоронних органів, за словами Михайла Волинця, було викликано масовими випадками тиску на лідерів профспілки напередодні їхнього з'їзду в липні цього року. Голова Незалежної профспілки гірників каже, що лідери профспілки отримували погрози з боку представників правоохоронних структур, донецької влади та мафіозних угруповань.

Метою кампанії залякування він вважає вимоги змінити керівництво профспілки, яка брала участь у Форумі національного порятунку.

Михайло Волинець каже, що погрози не припиняються і досі: "Протягом кількох місяців переслідується моя сім'я, проводиться відкрите стеження за моїми дітьми. Офіцерів СБУ замінили бандити. Одного з них ми впізнали".

Відповідальність за розгортання антипрофспілкової кампанії лідери Конфедерації вільних профспілок покладають на заступника секретаря Ради нацбезпеки України та колишнього міністра палива та енергетики Сергія Тулуба.

Українська служба радіо "Німецька хвиля"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування