Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віра, надія і любов Кучми
об'єднуються?!

П'ятниця, 17 серпня 2001, 14:42
Три з чотирьох учасників могутнього передвиборчого блоку з романтичною назвою ТУНДРА порушують літню політичну сплячку повідомленням про плани об'єднатися в одну партію. Терміни злиття при цьому не називаються, тому розібратися, що це –вправний PR-хід без продовження чи суперпроект Банкової – поки складно.

Заяву лідерів Партії регіонів, Народно-демократичної партії і партії "Трудова Україна" Азарова, Пустовойтенка і Тігіпка агентство Інтерфакс-Україна отримало в п'ятницю вдень. "Наша відповідь на виклики часу – ініціатива лідерів трьох демократичних партій по об'єднанню в єдину могутню партію, яка спроможна стати центром тяжіння для всіх демократичних сил суспільства, реалізувати наш базовий принцип: "Забезпечена людина, міцні регіони – єдина Україна", - епатажно заявляє трійця.

"Нова партія стане надійною платформою національного об'єднання і буде сприяти подальшому затвердженню в Україні свободи і демократії", - обіцяють при цьому партійні лідери.

Офіційна версія причин, через які партії об'єднуються, від розчулення викликає сльозу: "На черзі нові масштабні завдання: підвищення добробуту громадян, закріплення економічного зростання, консолідації громадянського суспільства і формування ефективної законодавчої влади". "Партії повинні не тільки боротися за владу, але і нести відповідальність перед народом України за зміст і результати своєї політики", - хором сказали Азаров, Пустовойтенко і Тігіпко.

Крім того, що поки невідомо, як взагалі це сприймати, за скупими рядками звернення не ясно, яка доля чекає четвертого учасника передвиборного блоку – Аграрну партію України.

Читайте також:

Чотири мушкетери, соратники Ришельє
Користуючись термінологією пересічних футбольних коментаторів, у вівторок чотири запеклих прокучмівських партії зробили "серйозну заявку на перемогу". У іншому місці, крім п'єдесталу виборів-2002, Аграрна партія, НДП, "Регіони" і "Трудова Україна" бачити себе не хочуть.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...