Віце-президент банку "Слов'янський" має вийти на волю

Вівторок, 21 серпня 2001, 19:58
У вівторок Шевченківський місцевий суд Києва ухвалив рішення про звільнення із СІЗО колишнього віце-президента банку "Слов'янський" Бориса Фельдмана, повідомив в інтерв'ю УП адвокат Федур. Рішення про звільнення Фельдмана було прийнято у відповідь на скаргу його адвоката Хаперського.

За станом на 19:30 вечора вівторка арештований ще не виходив із СІЗО, хоча, зі слів Федура, який також є адвокатом Фельдмана, в рішенні суду записано, що його клієнт має бути звільнений "негайно". Біля слідчого ізолятора на вихід Фельдмана чекав ряд народних депутатів-членів партії "Батьківщина", зокрема Олександр Турчинов, Михайло Павловський.

Віце-президента банку "Слов'янський", Фельдмана, було заарештовано в березні минулого року в ході розслідування кримінальної справи, порушеної Головним управлінням податкової міліції Державної податкової адміністрації України за фактом зловживання службовим становищем. Керівникам КАБ "Слов'янський" пред'явлені офіційні обвинувачення в розкраданні колективного майна в особливо великих розмірах і зловживанні службовим становищем, що спричинило збиток банку.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування