Імігрант з України убив і свого сина

Середа, 22 серпня 2001, 11:29
До пошуку серійного вбивці-імігранта з України залишається прикованою увага всієї Америки. У вівторок він довів кількість своїх жертв до шести. Поліція штату Каліфорнія виявила тіло трирічного сина Миколи Солтиса - Сергія.

Тіло було знайдено на північ від Сакраменто в картонній коробці, яка була вкрита ковдрою, повідомляє CNN. Це стало можливим завдяки записці, залишеній утікачем в кинутій ним машині. Декілька фраз російською мовою були накреслені із зворотнього боку фотографії, на якій зняті дружина і син вбивці.

Представник поліції Сакраменто висловив велике розчарування тим, що дитину врятувати не вдалося. До останнього моменту була надія знайти її живою і здоровою.

Поліція досі не встановила причин трагедії, що розігралася.

Пошуки передбачуваного вбивці ведуться тепер по всій країні. За інформацію, яка дозволить його піймати, обіцяна нагорода в $10 тисяч, повідомляє Інтерфакс-Америка.

Слідчі не виключають, що утікач може відправитися до Сієтлу (штат Вашингтон), де у нього є родичі. Рідня у Солтиса є також в штатах Нью-Йорк і Північна Кароліна.

Читайте також:

Імігрант з України шокував Америку
Іміджу багатостраждальної держави нанесено ще один удар. У понеділок 27-річний імігрант з України Микола Солтис здійснив одне з найжорстокіших убивств за останні декілька років в США: жертвами стала дружина і ще четверо родичів. Після цього він забрав трирічного сина і зник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News