Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зниклий віце-президент "Слов'янського" Фельдман опинився у "податковій міліції"

Середа, 22 серпня 2001, 17:02
Лише після 18 години середи УНІАН повідомило про місцеперебування колишнього віце-президента банку "Слов'янський" Бориса Фельдмана.

Перед цим у середу зранку колишній віце-президент банку "Слов'янський" Борис Фельдман, якого за рішенням Шевченківського місцевого суду столиці мало бути звільнено із СІЗО, зник з території слідчого ізолятору, повідомив УП адвокат Андрій Федур.

Про зникнення Фельдмана депутату Олександру Турчинову, який приїхав забрати його із СІЗО, повідомив на початку десятої години ранку Іван Скоробогач, керівник ізолятору №13, де перебував арештований. Він сказав, що "невідомі в штатському забрали Фельдмана з території СІЗО".

За словами чергового по Шевченківському райуправлінню МВС в Києві, станом на вечів середи Фельдман знаходився у "податковій міліції". За словами чергового, "людина просто не могла зникнути з території СІЗО, Фельдмана офіційно затримали для проведення слідчих дій".

А ще перед повідомленням чергового міліціонера припущення про "причетність податківців" до таємничого зникнення Фельдмана УП повідомив Андрій Федур. За його словами, вони бояться, що Фельдман "оприлюднить дані, які матимуть негативні для них наслідки".

Говорячи про найближчі кроки в зв'язку з новими обставинами, Федур сказав, що вони збираються "шукати" Фельдмана. Адвокати також вже подали до Шевченківського суду скаргу на неправомірні дії слідчого ізолятору, який не випустив звільненого за рішенням суду.

На запитання про те, чому Фельдмана не було випущено із СІЗО ще у вівторок, коли було прийнято рішення суду про його негайне звільнення, Федур навів слова представників слідчого ізолятора, які "не мали для цього технічної можливості".

Читайте також:

Віце-президент банку "Слов'янський" має вийти на волю

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...