П'яту добу Америка розшукує українського імігранта-вбивцю Миколу Солтиса

Субота, 25 серпня 2001, 18:44
На початковому етапі розслідування вбивства слідчі вважали, що Солтису навряд чи хтось стане допомагати переховуватися від поліції. Однак, зараз існує підозра, що йому хтось надає допомогу. Так, жінка що побажала залишитися невідомою, повідомила телефоном поліцію, що бачила на дорозі машину "Форд Експлорер", за кермом якої знаходився злочинець. Поруч з ним була якась жінка.

Агентство ЕФЕ, з посиланням на джерела в поліції, повідомляє, що Солтис входив у банду рекетирів. Слідчі мають у своєму розпорядженні інформацію, що він за допомогою здирства забрав гроші у старих членів українсько-російської общини в Сакраменто. З собою Солтис ніби має близько 15 тисяч доларів. Слідчі, як і раніше, вважають, що злочинець знаходиться на території графства Сакраменто.

Однак особливі зусилля поліція приділяє перевірці районів компактного поселення імігрантів з Росії та України в Річмонді, Орегоні, а також тримає під контролем Сієттл, Шарлотт у Північній Кароліні, а також Бінгемтон в Нью-Йорку, де Микола Солтис раніше проживав, або має родинні зв'язки.

З вечора у суботу загальнонаціональними каналами почнуть передати спеціальні повідомлення про розшук Солтиса.

З 23 серпня Миколу Солтиса включено ФБР до списку 10 людей, які найбільш розшукуються. Нагорода за допомогу в його пійманні збільшена до $70 тисяч.

Інтерфакс-України, РІА "Новости"

Читайте також:

Поліція взяла під охорону родичів серійного вбивці Солтиса
Третій день пошуків серійного вбивці Миколи Солтиса не приніс результатів. Поліція в три рази, до $30 тисяч, збільшила винагороду за інформацію, яка дозволить заарештувати 27-річного імігранта з України, що підозрюється в скоєнні вбивств шести найближчих родичів. До пошуків підключено ФБР.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування