Ющенко і Кравченко стали колегами

Вівторок, 28 серпня 2001, 19:04
У вівторок стало відомо про працевлаштування двох відставних генералів. Місця подальшого служіння батьківщині Ющенка і Кравченка здивували та розвеселили.

Отже, екс-прем'єр і генерал держслужби Віктор Ющенко, найвідомиший прозахідний політик України, став директором… Українсько-російського інституту менеджменту і бізнесу імені Б.М.Єльцина, повідомляє Укрінформ. Даний заклад входить до Міжрегіональної академії управління персоналом, найбільшого недержавного вищого учбового закладу України.

А екс-міністр внутрішніх справ, генерал міліції Юрій Кравченко, у підпорядкуванні якого ще півроку тому була "команда боєвая, орли такіє, що делают все, что хочеш", очолив… ні, це серйозно: Інститут права імені князя Володимира Великого у тій же Міжрегіональній академії управління персоналом. Момент народження інституту не набагато випередив призначення Кравченка директором.

ДІНАУ, що розповсюдило ці дві новини, не повідомляє, чи будуть колишні високі чиновники виконувати свої функції директорів на постійній основі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування