Азаров обіцяє зробити Партію регіонів найбільшою в Україні

Середа, 29 серпня 2001, 14:49
Партія регіонів стане "найбільшою партією в Україні", вважає її лідер, глава Державної податкової адміністрації Микола Азаров. У цей час у Партії регіонів України нараховується понад 280 тисяч членів, а до виборів їх число сягне 500 тисяч, підкреслив Азаров у вівторок.

Він підтвердив намір виборчого блоку НДП – "Трудова Україна" – Партія регіонів створити єдину партію. Зупиняючись на можливості участі в блоці Аграрної партії України, Азаров заявив, що лідери трьох партій-учасників блоку прийняли аргументи голови цієї партії Михайла Гладія про те, що їй на даному етапі недоцільно брати участь в об'єднувальному процесі, щоб не втратити сільський електорат. "Важливо почати процес", почати розмову, а також "важливо зняти амбіції", зазначив Азаров.

Говорячи про можливу участь Партії регіонів в блоці демократичних сил "Наша Україна", очолюваному Ющенком, Азаров заявив про намір зустрітися з екс-прем'єром. "Я думаю, що і з цим блоком у нас буде розмова про те, щоб єдиним фронтом піти на майбутніх парламентських виборах", - підкреслив Азаров.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування