Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Помер ще один гірник, постраждалий від вибуху на шахті ім.Засядька. Врятовано шахтарів, які опинилися під завалом на шахті "Червоноармійська-Західна №1"

П'ятниця, 31 серпня 2001, 13:03
Ще один гірник, що постраждав при вибуху на донецькій шахті ім.Засядька, помер в лікарні у четвер. Таким чином, число жертв аварії досягло 55 осіб.

34 постраждалих продовжують знаходитися в лікарнях Донецька, 8 з них - у важкому стані, повідомляють в прес-службі Міністерства з надзвичайних ситуацій. На шахті продовжується гасіння пожежі.

У той же час всі шість гірників, що опинилися під завалом на шахті "Червоноармійська-Західна №1" ТОВ "Вугільна компанія" в місті Красноармєйськ Донецької області, в ніч на п'ятницю благополучно підняті на поверхню.

Як повідомлялося, шість гірників опинилися під завалом внаслідок обвалення покрівлі довжиною близько 16 метрів. Це сталося на глибині 593 метри в монтажній ходці першої південної лави, в підготовчому забої вранці у четвер.

У рятувальних роботах брали участь 10 відділень воєнізованих гірничорятувальних загонів - всього 64 особи і 16 одиниць техніки. У завал подавався кисень, з гірниками був встановлений зв'язок.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Шестеро гірників завалені в шахті "Червоноармійська-Західна -1"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування