Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стан побитого в Луганську телеоператора залишається важким

П'ятниця, 31 серпня 2001, 16:55
Стан здоров'я оператора Луганської телекомпанії "Ефір-1" Олексія Мовсесяна продовжує залишатися важким, однак медики відмічають тенденцію до поліпшення гемодинаміки потерпілого. Про це повідомила в п'ятницю директор телекомпанії Тетяна Коженовська.

Відповідаючи на запитання агентства, Коженовська не виключила, що увечері може відбутися прес-конференція заступника начальника обласної міліції з приводу того, що трапилося з Мовсесяном.

Олексія Мовсесяна було побито невідомими близько півночі в ніч на 27 серпня в місцевому парку, коли сталася колотнеча між групами молодих людей. З важкою черепно-мозковою травмою, пошкодженнями легень журналіста в коматозному стані було доставлено до реанімаційного відділення обласної лікарні.

Міліція затримала двох підозрюваних в побитті телеоператора. За інформацією ЦГЗ, в ході розслідування встановлено також, що знаходячись під час зйомки в парку "Дружба", оператор намагався біля танцплощадки познайомитися з двома дівчатами. Саме тому виникла конфліктна ситуація з невідомими, яка переросла в бійку. Обидва затриманих притягувалися раніше до карної відповідальності. Їх свідчення співпали з розповідями знайомих потерпілого, які були з ним в парку.

Карна справа порушена за статтєю 206 ч.1 (хуліганство). Розслідування триває.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Україна: є європейський рекорд…
Все зрозуміло, це така сумна гра: в Україні скоюються злочини проти журналістів, "Репортери без кордонів" пишуть листи протесту Кучмі, проходить з місяць-півтора, і все починається знову. В результаті, констатував в черговому посланні "гаранту" генсек "Репортерів" Робер Менар, ситуація в Україні з нападом на журналістів не має аналогів в Європі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування