Єльяшкевич не зустрівся з Северінсен через... грозовий фронт над Києвом

Понеділок, 10 вересня 2001, 23:25
Народний депутат та заступник Глави Комітету ВРУ з питань фінансів і банківської діяльності Олександр Єльяшкевич за незрозумілих причин так і не потрапив на зустріч з доповідачами ПАСЄ Ханною Северінсен і Ренатою Вольвенд.

Зі слів самого Єльяшкевича, події, які перешкодили йому дістатися до Києва, більш ніж дивні.

"Я вилетів із Миколаєва рейсовим літаком о 7:45, який повинен був приземлитися о 9:05 у Києві. Уявіть, як здивувалися всі пасажири, коли літак сів о 9:30 і було оголошено, що сів він у... Дніпропетровську. Екіпаж літака нічого про незаплановану посадку не повідомляв", - повідомив УП Єльяшкевич.

"Тільки після того, як пасажири звернулися за поясненнями до адміністрації дніпропетровського аеропорту, представники екіпажу рейсового літака повідомили, що дана модель літака не обладнана локатором для подолання грозового фронту, який перебуває в цей час над Києвом.

Було також повідомлено, що гроза над Києвом - зранку і раніше вечора вона не мине, а тому літак раніше вечора в небо не злетить.

Пасажирам було запропоновано самостійно добиратися до місця призначення. Частина вилетіла з цим екіпажем назад, до Миколаєва, місця відправлення, частина пасажирів дісталася до Києва на рейсовому літаку Дніпропетровськ-Київ о 17:10, який приземлився о 18:30 у Києві".

"Цікавим також є і той факт, що рейсовий літак Дніпропетровськ-Київ, який злетів о 7:45, приземлився у Києві, не дивлячись на грозовий фронт. А також те, що зворотний рейс Київ-Миколаїв прилетів, не дожидаючись рейса з Миколаєва".

Через погану погоду Олександру Єльяшкевичу так і не вдалося зустрітися з доповідачем ПАСІ Ханною Северінсен, зустріч з якою була призначена на 15:00. Депутат планує все-таки провести зустріч з Северінсен, враховуючи, що саме доповідачі ПАСЄ виступили ініціаторами даної зустрічі.

"Мені б дуже хотілося зустрінутись з Северінсон до її візиту у Генпрокуратуру і Верховний Суд, але через її щільний графік, зустріч відбудеться тільки після обіду", - повідомив Єльяшкевич.

Також заступник Глави Комітету ВРУ з питань фінансів і банківської діяльності зазначив, що обов'язково повідомить про хід зустрічі з доповідачем ПАСЄ, і про характер самої зустрічі.

Читай також
Олександр Єльяшкевич: "Вважаю замовником нападу на мене Президента України Леоніда Кучму…"
Мабуть, це перший і єдиний прецедент в Україні, коли народний депутат, зіткнувшись з повним небажанням влади провести розслідування за фактом його побиття, за яким, на думку депутата, стоїть політичне замовлення, звернувся до Парламентської Асамблеї Ради Європи


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
17:11
Латвія поступово відмовиться від російської у школах як другої іноземної
17:08
Україна та НАТО обговорили деталі створення спільного центру в Бидгощі
17:02
Брак грошей, людей і розуміння, що "відбудова – це не розкіш": головні інсайди заходу "Відбудова України"
17:01
Посол Німеччини під час поїздки у Миколаїв відвідав навчання українських саперів
16:59
Раду з підтримки кінематографії при Держкіно остаточно визнали нелегітимною
16:57
За добу українці інвестували в облігації у "Дії" понад 30 млн грн – Федоров
16:29
фото"Porsche на тестя": у заступника начальника поліції знайшли 14 млн незаконних активів
16:28
Фонд держмайна продав майновий комплекс ДП "Інжексбуд" за 27,5 мільйона
16:28
ВІДЕОШІ та кадри українських бомбардувань. Польський режисер випустить фільм про Путіна
16:27
Рада дозволила АРМА купувати військові облігації за арештовану валюту
Усі новини...