Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жертви терактів – люди телебачення, політики, промисловості...

Середа, 12 вересня 2001, 20:41
Девід Енджелл

Девід Енджелл, автор та виконавчий продюсер комедії "Frasier" телекомпанії NBC, був одним з 56 пасажирів літака United Airlines, який врізався у Міжнародний торгівельний центр. Літак рухався за рейсом Бостон – Лос Анджелес. Про це NBC повідомив брат Девіда Енджела.

Енджелл народився на заході Беррінгтону, Род-Айленд, працював у розробці та розкрутці продажу сценарію "Енн Флінт" у 1977 році. У 1983 році Енджелл став членом авторів "Cheers", і за два роки потому почав працювати співпродюсером компанії разом з Пітером Кейсі та Девідом Лі.

Втрьох вони продовжували працювати над Grub Street Productions, створили та продюсували "Wings" у 1991 році (показ тримався протягом семи сезонів) та "Frasier" у 1993 році.

Згідно з сайтом телевізійного відділу Paramount, Енджелл, Кейсі та Лі загалом були номіновані на 37 нагород Еммі протягом останніх років, і 24 перемоги вони отримали.

 Барбара Ольсон
 
Барбара Ольсон

Барбара Ольсон – спостерігач та адвокат консерваторів, була у літаку American Airlines, який впав на Пентагон.

ЇЇ чоловік, Тед Ольсон, зазначає, що вона змогла двічі подзвонити з мобільного телефону та повідомити, що її літак, який прямував від Бостону до Лос-Анджелесу, був захоплений терористами.

Тед Ольсон повідомив CNN, що його дружина під час розмови з ним говорила, що всі пасажири та персонал літака були зігнані терористами у хвіст літака. Також вона встигла повідомити про те, що терористи озброєнні тільки ножами та лезами для різання коробок.

Барбара попросила повідомити диспетчерів про захоплення літака, що Тед одразу і зробив, подзвонивши також і до поліційного відділку.

Тед Ольсон зазначив в інтерв'ю CNN, що Барбара повинна була вилетіти у понеділок, але вирішила залишитися, так як у нього був день народження і тому полетіла рейсом у вівторок.

Барбара Ольсон часто виступала у ролі простого коментатора CNN.

Едмунд Глейзер

MRV Communications Inc. – компанія, яка працює на ринку оптичних та інфраструктурних систем мережі – втратила унаслідок теракту свого віце-президента та адміністратора Едмунда Глейзера. Він летів у Боїнгу 767, який прямував з Бостону до Лос-Анджелесу, і першим врізався у вищу башту Твін Тауер.

Глейзер зателефонував своїй дружині перед тим, як зайти на борт літака – про це повідомила Анне-Марі Фріш, працівник MRV. Фріш також зазначила, що Едмунд дуже переживав за свою дружину та чотирьохрічного сина.

"Це - трагічний день для MRV та всіх, хто знав Едмунда, - зазначив Ноам Лотан, президент MRV. – Він був справжнім другом, а його доброти та відданості нам буде дуже бракувати".

 Деніель Левін
 
Деніель Левін

Деніель Левін, співзасновник та голова технологічного відділу Akamai Technologies Inc. також перебував на борту літака, який направлявся з Ньюарка до Сан-Франциско, впав у Пенсильванії. Деніелю було тільки 31.

Присутність Левіна на борту літака підтвердив CNN Джордж Кондралез, голова Akamai Technologies Inc. та член установчої ради.

"Денні був чудовим хлопцем", - зазначив Кондралез. – "Він дуже сумував за своїми друзями з Акамаї. Наші думки та молитви будуть разом з сім'єю Денні, друзями та колегами, і просто людьми, які загинули у цій страшній катастрофі".

У липні у результаті моніторингу ім'я Левіна було назване в десятці лідерів індустрії інформаційних технологій, він був дуже здібним та талановитим керівником.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...