Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Парламент остаточно ухвалив рекомендацію про звільнення Долганова

Четвер, 13 вересня 2001, 12:19
Верховна Рада України в четвер ухвалила постанову, що передбачає пряму радіотрансляцію засідань парламенту і знову пропонує президенту звільнити Вадима Долганова з посади керівника Національної телекомпанії країни.

За постанову проголосували 250, проти - 2 з 411 депутатів, що зареєструвалися в залі.

Депутати пропонують транслювати в прямому ефірі пленарні засідання у вівторок і четвер з 10 до 18 години, а в середу і п'ятницю - з 10 до 14 години на першому каналі національного радіо. Щотижня виходитимуть в радіоефір 45-хвилинні тематичні програми і передачі за участі депутатів.

УТ-1 і УТ-2 запропоновано по вівторках і четвергах демонструвати 30-хвилинну програму "Щоденник Верховної Ради України", а також щотижня по п'ятницях в прямому ефірі УТ-1 випускати 45-хвилинну програму за участі депутатів.

Парламент удруге пропонує Кучмі звільнити Долганова з посади керівника НТКУ і "укріпити керівництво НТКУ", враховуючи, зокрема, "ігнорування Долгановим постанови "Про порядок висвітлення роботи 7-ої сесії Верховної Ради України третього скликання" (тобто депутати вже ухвалювали подібні рішення про висвітлення сесії парламенту, а Долганов їх не виконував) і використання ним свого службового положення в особистих корисливих цілях, на що вказується в заявах генерального прокурора України Потебенька.

Депутати також планують невідкладно провести ротацію двох членів Нацради, призначених від Верховної Ради.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...