Партія Азарова обжене за чисельністю Компартію. Без жодного адміністратівного натиску

Четвер, 13 вересня 2001, 14:51
За станом на 1 вересня кількість членів партії регіонів сягнула 352 тис. осіб.

Таким чином, протягом трьох літних місяців партія майже потроїла свої лави, продемонструвавши також неабиякі темпи розбудови організаційної структури: по всій Україні нею вже створено 4128 парторганізацій, у тому числі 3474 – первинних.

Такі дані було оприлюднено на черговому засіданні президії політради партії регіонів, яке відбулося увечері 12 вересня, де обговорювалися, зокрема, перспективи очікуваного об'єднання центристських сил у єдиному блоці.

Члени президії політради партії регіонів схвалили підготовчу роботу зі створення єдиного блоку центристських сил, на базі якого після виборів 2002 року планується створити конструктивну парламентську більшість, здатну забезпечити високу дієздатність законодавчої влади.

Було також прийнято рішення прискорити роботу над проектом угоди щодо принципів проведення передвиборчої кампанії та участі у виборах партій, які увійдуть до цього блоку.

Раніше угоду про наміри об’єднатися у такому блоці у липні підписали чотири партії: НДП, Трудова Україна, Аграрна партія та партія регіонів.

Голова партії регіонів Микола Азаров закликав учасників засідання прискорити нарощування організаційної моці та інформаційно-технічного забезпечення партійних структур на місцях, з приводу чого центральний апарат партії і куратори її регіональних структур отримали конкретні завдання, затверджені президією політради.

Прес-служба депутатської групи "Солідарність"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...