Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ВІДОМІ ІМЕНА 18 УГОНЩИКІВ

П'ятниця, 14 вересня 2001, 18:05
Джерела в федеральних правоохоронних органах повідомили CNN імена всіх 18 угонщиків, які управляли чотирма літаками і направили атаку на символи американської влади.

Угонщики на борту рейсу 11 American Airlines, який врізався в північну вежу World Trade Center - Валід Аль Шехрі (Walid Al Shehri), Ваїл Альшері (Wail Alsheri aka Waleed Alsheri), Мохаммад Атта (Mohammad Atta), Абдул Аломарі (Aabdul Alomari) і Сатам Сугамі (Satam Sugami).

На борту літака рейсу 175, який атакував південну вежу Міжнародного торгового центра знаходилися Марон Алшеххі (Marawn Alshehhi), Фаєз Ахмед (Fayez Ahmed), Мохад Алшехрі (Mohald Alshehri), Хамса Аль Гхамді (Hamza Al Ghamdi) і Ахмед Аль Гхамді (Ahmed Al Ghamdi).

На борту третього літака, який впав на Пентагон, знаходилися наступні підозрювані: Халід Альміхдар (Khalid Almihdhar), Маджед Моквед (Majed Moqued), Наваф Аль Зазмі (Nawaf Al Hazmi) і Салем Аль Хазмі (Salem Al Hazmi).

Підозрюваними угонщиками четвертого літака рейсу 93, який впав у Пенсильванії були: Ахмед Аль Хазнаві (Ahmed Al Haznawi), Ахмед Альнамі (Ahmed Alnami), Зіад Джаррах (Ziad Jarrah) і Сайед Альгхамді (Saeed Alghamdi).

Імена подані згідно з федеральними документами і були є також у списку учасників добре відомого терористичного угрупування, і дуже схоже на те, що саме угрупування Ісламський Джахад Єгипетського крила є відповідальним за скоєні теракти. Лідером цього угрупування є Усама Бен Ладен.

CNN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування