Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уряд обіцяє не надавати пільг окремим друкованим виданням

Вівторок, 18 вересня 2001, 20:39

Кабінет міністрів вирішив відмовитися від кількорічної практики формування списків преси, на які поширюються пільги з передплати та розповсюдження. 17 вересня уряд ухвалив постанову № 1198 "Про вдосконалення порядку проведення передплати періодичних друкованих видань", де, стверджує прес-служба Кабміну, для вітчизняних ЗМІ створено рівні умови.

Згідно з постановою, пропозиції з оптимізації тарифів на передплату та доставку газет та журналів мають подати Держкомінформу разом з Мінекономіки та іншими центральними органами виконавчої влади. Міністерству праці та соціальної політики, Держкомінформу доручено знайти шляхи вдосконалення системи соціального захисту та допомоги журналістам у виконанні своїх професійних обов’язків. Окрім цього, планується надати "цільову підтримку" редакціям державних, наукових, освітянських та дитячих видань, заснованих національними творчими спілками.

Кінах також дав доручення здійснити комплексну перевірку системи ціноутворення на послуги підприємства "Укрпошта" за участю представників Національної спілки журналістів та інших громадських журналістських організацій.

Сайт Кабінету міністрів України

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування