Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партії борються за право поставити Горбуліна першим в своїх списках

Середа, 19 вересня 2001, 11:52
Володимир Горбулін поки що не давав своєї згоди очолити який-небудь список політичної партії або блоку на парламентських виборах 2002.

"Дуже багато політичних сил ведуть переговори, але поки що я нікому згоди ще не давав", - сказав Горбулін. Він підтвердив, що така пропозиція надійшла від партії "Демократичний союз", яку очолює відомий Олександр Волков. Подібні пропозиції надходили і від інших партій, додав Горбулін, не уточнивши однак, яких саме, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У середу в деяких ЗМІ з'явилися повідомлення, що Горбулін став першим номером у виборчому списку партії "Демсоюз". Більш того, деякі з них повідомили, що Горбулін змінив Волкова на посаді голови цієї партії. Нібито це рішення було прийняте на політраді "Демосоюзу".

Пізніше з'явилася новина з посиланням на Олександра Задорожного, який, заперечуючи, що Горбулін очолив партію, підтвердив, що він став першим номером в списку "Демсоюзу".

Зараз Горбулін є головою державної комісії України з питань оборонного комплексу. У минулому він - один з найближчих друзів президента Кучми, який останнім часом став віддаляти Горбуліна від себе. Пік впливовості Горбулін пережив в бутність секретарем РНБО, зараз цей орган під керівництвом Євгена Марчука, на думку експертів, значно втратив свою роль.

Володимир Павлович по праву вважається журналістами одним з найнепередбачуваних, сміливих та цікавих у висловлюваннях політиків України. Однак, останнім часом, він вважає за краще триматися в тіні.

Надто вже багато він знає. І не тільки про президента…

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...