Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДЕТЕКТИВИ "КРОЛЛ" ВЖЕ ЗАКІНЧИЛИ РОЗСЛІДУВАТИ СПРАВУ ГОНГАДЗЕ

Середа, 19 вересня 2001, 16:40
Керівництво партії "Трудова Україна" отримало від приватної агенції KROLL звіт про незалежне розслідування справи Гонгадзе. З такою заявою від імені голови "Трудової України" Сергія Тигіпка виступила прес-служба партії.

Найближчим часом очікується приїзд представників KROLL до України з метою проведення звітної прес-конференції.

За розслідування справи Гонгадзе KROLL взялося у березні 2001, пообіцявши укластися у три місяці. За контрактом, вся інформація про хід слідства має надаватися тільки замовнику – партії "Трудова Україна"

Сайт партії "Трудова Україна"

Читайте також:

Шерлоки Холмси на службі у Кучми. Сума контракту "дуже велика", розслідування триватиме 2-3 місяці
У генпрокуратури з'явився конкурент - американське приватне детективне агентство "Кролл" буде розслідувати справу Гонгадзе. Замовником роботи для майстрів розшуку виступила партія Віктора Пінчука "Трудова Україна", яка розраховує знати правду вже влітку.

В очікуванні сенсації від тандему Kroll - "Трудова Україна"
Олена Притула
За два місяці ми маємо дізнатися правду про те, хто замовив і убив Георгія Гонгадзе. Рівно місяць тому було оголошено про те, що міжнародному розшуковому агентству Kroll Associates Inc. доручено розслідування гучної справи Гонгадзе, до орбіти якої залучені президент і його високопоставлені підлеглі. За два місяці ми дізнаємося про сенсацію. Якою вона буде?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...