Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Теракти в США завадили дізнатися всю правду у справі Гонгадзе

П'ятниця, 21 вересня 2001, 13:08
Запланована на п'ятницю прес-конференція представників приватного американського агентства "Кролл", які розслідують справу Георгія Гонгадзе, не відбудеться у зв'язку з подіями 11 вересня в США, повідомляє прес-служба партії "Трудова Україна".

Зараз всі працівники "Кроллу" на прохання державних служб США допомагають розслідуванню обставин терактів і запобіганню новим злочинам.

Зі слів лідера партії Сергія Тігіпка, він особисто і все керівництво "Трудової України" роблять все необхідне для того, щоб знайти можливість найшвидшого оприлюднення матеріалів незалежного розслідування і безпосереднього контакту представників засобів масової інформації і широкої громадськості з працівниками агентства "Кролл".

19 вересня прес-служба "Трудової України" розповсюдила прес-реліз про те, що керівництво партії отримало від агентства "Кролл" звіт про незалежне розслідування справи про зникнення Гонгадзе, вже після подій в США.

Як повідомлялося раніше, в березні цього року партія "Трудова Україна" уклала з агентством "Кролл" контракт на розслідування справи про зникнення журналіста Гонгадзе. Згідно з контрактом, вся інформація про хід слідства повинна надаватися тільки замовнику - партії "Трудова Україна". Але Тігіпко обіцяв в будь-якому разі оприлюднити цей звіт.

Інтерфакс-Україна

Читайте також

<"i>Детективи "Кролла" вже закінчили розслідувати справу Гонгадзе

Шерлоки Холмси на службі у Кучми. Сума контракту "дуже велика", слідство триватиме 2-3 місяці

У генпрокуратури з'явився конкурент - американське приватне детективне агентство "Кролл" буде розслідувати справу Гонгадзе. Замовником роботи для майстрів розшуку виступила партія Віктора Пінчука "Трудова Україна", яка розраховує дізнатися правду вже влітку.

У очікуванні сенсації від тандему Kroll "Трудова Україна"
Через два місяці ми дізнаємось правду про того, хто замовив і вбив Георгія Гонгадзе. Рівно місяць тому було оголошено про те, що міжнародному розшуковому агентству Kroll Associates Inc. доручено розслідування гучної справи Гонгадзе, в орбіту якого залучені президент і його високопоставлені підлеглі. Через два місяці ми дізнаємося сенсацію. Якою вона буде?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування