Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

KROLL ВИЯВИВ ПРИЧЕТНІСТЬ "ДЕЯКИХ ВПЛИВОВИХ ЛЮДЕЙ" ДО СПРАВИ ГОНГАДЗЕ

Понеділок, 24 вересня 2001, 12:52
У звіті американського детективного агентства "KROLL" про розслідування обставин вбивства Георгія Гонгадзе, який буде обнародувано у вівторок, фігурують прізвища "деяких впливових людей".

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" стало відомо з поінформованих джерел.

Співрозмовник агентства нагадав, що партія "Трудова Україна" і її лідер Сергій Тігіпко, укладаючи договір з агентством, ставили перед детективами завдання назвати імена замовників даного злочину.

"Цей документ є звітом про зроблену роботу на даному етапі, після чого партія вирішуватиме питання про необхідність подальшої співпраці з фірмою", - каже джерело.

Співрозмовник також підкреслив, що говорити наразі про розкриття злочину передчасно.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Теракти в США завадили дізнатися всю правду у справі Гонгадзе

Детективи "Кролла" вже закінчили розслідувати справу Гонгадзе

Шерлоки Холмси на службі у Кучми. Сума контракту "дуже велика", слідство триватиме 2-3 місяці
У генпрокуратури з'явився конкурент - американське приватне детективне агентство "Кролл" буде розслідувати справу Гонгадзе. Замовником роботи для майстрів розшуку виступила партія Віктора Пінчука "Трудова Україна", яка розраховує дізнатися правду вже влітку.

У очікуванні сенсації від тандему Kroll "Трудова Україна"
Через два місяці ми дізнаємось правду про того, хто замовив і вбив Георгія Гонгадзе. Рівно місяць тому було оголошено про те, що міжнародному розшуковому агентству Kroll Associates Inc. доручено розслідування гучної справи Гонгадзе, в орбіту якого залучені президент і його високопоставлені підлеглі. Через два місяці ми дізнаємося сенсацію. Якою вона буде?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування