Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адміністрація президента демонструє готовність до проведення прозорих виборів

Понеділок, 24 вересня 2001, 13:12
В адміністрації президента готуються до виборів. Там ще не знають, коли буде підписаний закон про вибори, але вже планують "додаткові заходи з забезпечення прозорості виборів в Україні". Указ, який визначить такі заходи, знаходиться "на заключній стадії розробки" в адміністрації президента.

Про це заявив глава адміністрації президента України Володимир Литвин в понеділок у Києві на семінарі для регіональних засобів масової інформації.

Пояснюючи необхідність видання такого указу, Литвин зазначив, що він розроблений для того, "щоб врахувати думку громадськості і усунути прогалини у виборному законодавстві".

З його слів, "складним моментом" в розробці цього документа є пункт про використання засобів масової інформації в передвиборній кампанії, оскільки політичні сили в Україні впливають на ряд ЗМІ.

У зв'язку з цим Литвин підкреслив, що адміністрація президента готова підтримати громадські організації з тим, щоб вони мали доступ до мас-медіа, щоб "відстежували процеси, які там відбуваються, вели моніторинг".

Він підкреслив, що в адміністрації поки що немає єдиної думки відносно того, коли буде підписаний цей указ - зараз або одночасно із законом про вибори народних депутатів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування