ЗАМКОВЕНКА ХОТІЛИ ВБИТИ

Понеділок, 24 вересня 2001, 15:16
Колишній голова Печерського районного суду Києва Микола Замковенко заявляє, що його повинні були вбити. У інтерв'ю журналістам в понеділок в Києві М.Замковенко підтвердив, що після того, як почав подавати скарги на дії Генеральної прокуратури, йому і його сім'ї загрожували по телефону. Зі слів М.Замковенко, його вбивство було заплановаое на травень. Але люди, яким воно було доручене, "мене глибоко поважають і попередили про це", - сказав колишній голова Печерського райсуда.

За твердженням М.Замковенко, ці люди відмовилися бути виконавцями вищезгаданого вбивства. М.Замковенко повідомив, що більш докладну інформацію про це він оприлюднить пізніше.

У понеділок продовжувалося слухання скарги М.Замковенко на дії вищої Ради юстиції про представлення президенту Леоніду Кучмі на його звільнення з посади. На засіданні в понеділок суддя Олена Чуйко заборонила вести відеозйомку, аргументуючи це тим, що можливе спотворення в аудіозаписі, який веде суд.

Суддя ухвалила рішення продовжити засідання у вівторок, відмовившись коментувати своє рішення представникам ЗМІ. Адвокат М.Замковенко Андрій Федур не зміг пояснити рішення судді. З його слів, для перенесення справи не було ніяких причин.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування