Кінах повертає на посаду керівника "Енергоатома" Недашковського

Середа, 26 вересня 2001, 13:12
Юрій Недашковський призначений президентом Національної атомної енерогенеруючої компанії "Енергоатом", повідомив в ході засідання Кабінету міністрів в середу міністр економіки і з питань європейської інтеграції Олександр Шлапак.

Передісторія кадрових змін у компанії така. У серпні цього року уряд України скасував посаду виконавчого президента НАЕК "Енергоатом", яку займав Недашковський. На виконавчого президента були покладені функції оперативного управління господарською діяльністю компанії. У серпні ж уряд Кінаха визначив, що оперативним управлінням буде займатися президент компанії, який призначається і звільняється Кабінетом міністрів.

Посаду виконавчого президента НАЕК "Енергоатом" уряд Віктора Ющенка ввів 19 березня цього року, а 17 квітня призначив на неї Юрія Недашковського, одночасно звільненого з посади президента цієї компанії.

Тим часом, президент України Леонід Кучма указом від 25 січня цього року призначив заступником міністра палива і енергетиком-президентом НАЕК "Енергоатом" Нура Нігматулліна.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування