Комуністи приєднуються до Медведчука з вимогою відставки Кузьмука

Четвер, 11 жовтня 2001, 14:37
"Негайної відставки міністра оборони Олександра Кузьмука" зажадав в середу перший секретар ЦК Компартії України Петро Симоненко. "Всупереч правді і здоровому глузду міністр оборони в черговий раз намагався напустити туману на трагічну подію, причиною якої могли бути навчання українських сил ППО. На жаль, це вже не перша спроба генерала А.Кузьмука, при потуранні і заступництві Верховного головнокомандуючого Президента України Л.Кучми, піти від відповідальності", - говориться в коментарі Симоненка, отриманому УП в ЦК КПУ.

Компартія також "вважає за необхідне звернути увагу можливих військових партнерів України, її близьких і далеких сусідів на процеси, що відбуваються в нашій армії, які підривають її боєздатність". Разом з тим КПУ "категорично" виступає проти використання інциденту для "розпалювання політичних спекуляцій у відносинах між Україною і Росією".

У четвер зранку за зняття з посади "вищого військового керівництва держави, відповідального за катастрофу російського авіалайнера Ту-154 ", виступив лідер СДПУ(О) Віктор Медведчук.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News