Кучма не прийняв відставки Кузьмука

Четвер, 11 жовтня 2001, 14:55
Міністр оборони Олександр Кузьмук відразу після катастрофи Ту-154 попросився у відставку, однак Кучма її не прийняв. Хоч "гарант" не виключив, що своє рішення він може поміняти.

Про те, що відставка міністра оборони не була прийнята, Кучма заявив на прес-конференції в Чернівцях. З його слів, Кузьмук "відразу" написав заяву про відставку. Однак "я, як президент і головнокомандуючий, людей не розкидав і не маю намір розкидати", - заявив Кучма. Він зазначив, що не збирається приймати рішення "під впливом емоцій", передає Інтерфакс-Україна.

"Якщо підтвердиться, що є вина бойового розрахунку, я умовно говорю – це інша справа. Відповідати комусь за це доведеться", - сказав Кучма і додав, що "відкидає всі заяви преси, що вони десь щось чули".

Кучма підкреслив, що крапку в цій справі повинні поставити фахівці. "У мене є питання", - додав він і сказав, що в літаку по шляху в Чернівці він пожартував: "Ракета, яка є на озброєнні Збройних сил України, не розуміє української мови". "Треба, щоб наші балістики повивчали і сказали своє слово".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування